Blogg

Ny vecka igen

2012-02-06 07:48 | 0 kommentarer

Så var det färdigt igen. I natt var valparna på G vid tre-tiden . Mindr roligt kan jag säga. Vem vill kliva upp så okristligt tidigt. Hade glömt att sätta igen skivorna så de bara kunde vara i valplådan. Så jag fick vacker t kliva upp och sätta igen dem och lyfta in skrikhalsarna i lådan. Sen gick jag och la mig igen. Efter en halvtimme tystnade de. De pratade en liten stund sen strax efter sex men jag segi inte upp så då tystnade de igen denna gång nästan på en gång. Nå vi får se hur det blir i natt.

När vi sen stiger upp ser jag att en av valparna är rejält dålig i kistan. Ja vad beror det på? Jo naturligtvis så har det att göra med att Sunna fått rasta sig lös några dagar på morronen. Nu är det slut med det. Hon äter ju allt som vanliga hundar inte äter. Frusen skit och allt hon hittar . Fan va less jag blir . Det stod som en fontän ut från hanvalpen i morse. Direkt han hade diat en stund av Sunna. Jag fastar dem båda i dag för tikvalpen ligger på gränsen till lös i magen också. Jaja tur jag hade Diarsanyl hemma så nu får han äta lera i dag och sen håller jag Sunna från dem. Ska ringa veterinären också för säkerthetsskull. Det blir så att jag inte kan låta dem dia Sunna alls för annar blir de dåliga i kistan. Hon har hur mycket mat som helst och jag ger henne bara en vanlig portion själv och ändå har hon mjölk för ett helt kompani. Hon blir bara magrare och magrare. Ska ta ett snack med vetten om det. Jag får väl dra en T-shirt på Sunna så de inte kommer åt tissarna.

Nya foton kommer att läggas in på dem i dag. har fotat i går och fler ska det bli i dag. De rör sig i hela huset nu med de andra hundarna. Så just nu är Sunna inne på hundrummet men de andra hundarna är med valparna. Har stängt undan Sunna så de inte kan dia henne.

I övrigt är det lugnt. Ska börja titta lite närmare på Trolla i veckan för nu har det slagit sig med kylan och blivit mildare. Ska testa sökintresset och kamplusten i första hand sen blir det att kolla henne i miljö opch lite andra bitar. jag kommer att sätta ut en annons nu i dag sen får ingen ta tiken förrän jag testat henne. Håller hon måttet i mina ögon ska polisen får titta på henne. Är det så att hon passar dem eller Tullen så placerar jag henne där. I annat fall placeras hon hos en tävlingsmänniska.

Kategori: Ny flockmedlem, valparna
«februari 2012»
tiontofr
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
272829

Senaste inlägg
Glad påsk
En vecka efter parning
Spår och apporteringsträning
Träning
Amber parad
I dag är det dags
Väntan, men snart så
Progrestronprovet
F-kullen 1 år
Spår med Moa och Rulle

Senast kommenterade
Det blir bara bättre
En dag jag helst inte velat vara med om
RD Tibetansk Terrier
Ännu en kull som jag dömer ut avelsmässigt.
SE J(lö)CH Loffe
Lurendrejare
Röntgen och jaktträning
Träning på landbacken
Grattis E-kullen
Grattis Amber 6 år i dag och Circus för GK L-test

Kategorier
Avel och hälsa
Blandat
dagarna före jul
Fix och trix ute och inne
Frejas dräktighet och valpning
Hundarna
Hönsen
jakt
jaktprov
Kurser
Lite av varje
MH
Ny flockmedlem
omplacering
omplacering
Renovering
Resumé av året
rökning
skytte
Sunnas dräktighet
Sunnas valpning
tapetsering
Träning
Utmaning
Utställnig
valpar
valparna
valpning
Veterinär

Arkiv
2014
2013
2012
 •    December
 •    November
 •    Oktober
 •    September
 •    Augusti
 •    Juli
 •    Juni
 •    Maj
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2011
  2010
  2009

  Hundarna