Blogg

En lysande dag..

2009-11-16 06:25

I dag får vi rätsida på det mesta vilket känns jättebra . Har varit lite si och så med det hela under en längre tid. Känns skönt att få det hela avklarat. Vad som händer kommer ni att få veta i sinom tid. Men tills dess får ni vänta.

Det blir det att beställ besiktning på Focus idag. Jag ska också bada och trimma honom så han är klar till utställningen. I morgon kväll så följer han mig till Villis och Görel hämtar honom när vi är och tränar. Känns så himla bra att han fick en så bra placering. Håller tummarna att det löser sig lika bra med Wera. Skulle vara så himla skönt om det blir av det som jag försöker fixa till henne. Hon behöver komma till ett hem där hon får jobba och vara familjehund.

Har ännu en sak som ligger i planeringsstadiet än . Det kommer att visa sig under våren vad det är för något. Kanske avslöjar jag nåt tidigare men det får vi se. I annat fall får ni vänta på det me. Nuförtiden håller jag på saker och ting tills jag är helt säker. Det pratas alldeles för mycket och i de flesta fall så gör det väl inget men i vissa fall kan det vara onödigt. Jag vet att det är många som går in och läser här i bloggen av ren nyfikenhet. Bara för att kolla vad jag har för mig. Tidigare har jag nog varit ett kärt disskussionsämne i alla vrår och hörn. Hur det är nu vet jag inte men jag tror det lugnat ner sig lite grann i alla fall. I vilket fall som helst så bryr jag mig inte. Men då blir det så att jag håller inne med vissa saker tills det är avklarat.

Förstår inte varför människor har så lätt för att prata vitt och brett. Vissa gånger håller de sig inte till sanningen heller vilket jag råkat ut för flera gånger. Av visdom så vet jag att sanningen alltid kommer fram så även i dessa fall . I de fallen är det då inte jag som drabbas utan de som far omkring med lögner. Därför så bryr jag mig inte om folk går runt och pratar. Det är ju smickrande att bli pratad om för då lägger folk märke till en, eller hur ?  Mycket har kommit fram till mig i efterhand vilket i många fall säkert inte skulle men gjorde i alla fall. I vilket fall som helst så bryr jag mig inte nämvärt. Finns annat som är mycket viktigare för mig.

Tjingeling alla glada


1 kommentarer

Namn: ulla
Tidpunkt: 2009-11-16 09:39
Morrn!
Du vet väl om vår fina Åseleanda här där vi tar hand om alla människor,den är super.
Ha en bra dag dag.

 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«april 2014»
tiontofr
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Senaste inlägg
Glad påsk
En vecka efter parning
Spår och apporteringsträning
Träning
Amber parad
I dag är det dags
Väntan, men snart så
Progrestronprovet
F-kullen 1 år
Spår med Moa och Rulle

Senast kommenterade
Det blir bara bättre
En dag jag helst inte velat vara med om
RD Tibetansk Terrier
Ännu en kull som jag dömer ut avelsmässigt.
SE J(lö)CH Loffe
Lurendrejare
Röntgen och jaktträning
Träning på landbacken
Grattis E-kullen
Grattis Amber 6 år i dag och Circus för GK L-test

Kategorier
Avel och hälsa
Blandat
dagarna före jul
Fix och trix ute och inne
Frejas dräktighet och valpning
Hundarna
Hönsen
jakt
jaktprov
Kurser
Lite av varje
MH
Ny flockmedlem
omplacering
omplacering
Renovering
Resumé av året
rökning
skytte
Sunnas dräktighet
Sunnas valpning
tapetsering
Träning
Utmaning
Utställnig
valpar
valparna
valpning
Veterinär

Arkiv
2014
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2013
  2012
  2011
  2010
  2009

  Hundarna